Skip to main content

Igen i år uddeler Hej Fonden Antibulli Håndbold Prisen 2022/2023 til en klub, der har trivsel og fællesskab i højsædet. Nu kan du indstille klubber til prisen.

Håndbold rimer på fællesskab, kammeratskab og trivsel. Det samme gør Antibulli Håndbold Prisen.  Næsten da.

Hvert år hylder Hej Fonden en håndboldklub, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme fællesskab og forebygge mobning.

Takket være vores samarbejdspartnere fra Spar Nord Fonden og Grundfos Fonden kan vi uddele en præmie på 20.000 kroner til en børneafdeling i en klub, der gør en stor indsats for at styrke fællesskabet på de enkelte hold samt på tværs af årgange.

Kender du en håndboldklub, der burde belønnes med 20.000 kroner til fællesskabsfremmende aktiviteter, kan du nominere klubben til årets Antibulli Håndbold Pris 2022/2023.

Trænere, spillere, klubledelse og forældre kan indstille en børneafdeling i en klub til prisen. Sidst i artiklen kan du se, hvordan du nominerer en klub til prisen.

Det brugte sidste års vindere pengene på

Sidste år løb Harlev IK Håndbold med prisen, og de har brugt pengepræmien på socialt samvær, fordi de mener, at det øger trivslen og sammenholdet på tværs af alle klubbens hold.

”Da herrelandsholdet åbnede dette års VM-kampe, havde vi inviteret vores U13, U15 og U17 hold sammen med trænere til et storskærmsarrangement i klubben. Der var en fantastisk stemning, hvor der også blev tid til, at de unge selv kunne spille lidt håndbold i hallen”, fortæller formand Carina M. Niebuhr.

De har ydermere brugt pengene på at nedsætte egenbetalingen til den årlige klubtur, mens de planlægger, at de sidste penge skal gå til en opstartsdag for de kommende U11 og U13 hold.

Sådan nominerer du til prisen

Du indstiller en klub til Antibulli Håndbold Prisen 2022/2023 ved at beskrive, hvordan I arbejder med fællesskab og sammenhold i jeres børneafdeling. Kom gerne med konkrete eksempler på maks to sider. Man kan også med fordel sende en video eller nogle billeder fra jeres arbejde med fællesskab.

Du sender det hele til hej@hejfonden.dk og skriver ”Antibulli Håndbold Prisen 2022/2023 + klubnavn” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er d. 31. maj 2023.

Det lægger vi vægt på i kåringen:

  • At klubben ser og inddrager spillernes forældre.
  • At der arbejdes for at styrke fællesskabet på og uden for banen – både på de enkelte hold og på tværs af hold og årgange hele året.
  • At klubben og børnetrænerne har øje for børnenes trivsel.
  • At der arbejdes bevidst på at skabe en inkluderende klubkultur med plads til alle børn – uanset færdigheder på banen.