OM HEJ FONDEN

Vores historie

I 2015 tog Mikkel Hansen et socialt ansvar ved at sætte fokus på den skadelige effekt, som mobning har. Han stiftede MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der siden har arbejdet for at øge trivslen og styrke fællesskaberne i håndboldmiljøet.

I 2022 blev Mie Højlund og Mathias Gidsel ambassadører for foreningen, og idet fællesskabet i foreningen blev udvidet, faldt det også de tre ambassadører naturligt at omdøbe foreningen. Derfor skiftede foreningen navn til Hej Fonden.

Vores vision

Hej!

… Sådan starter det meste.

Hej, gør afstanden mellem mennesker kortere.

Hej, er starten på nye venner og fælles oplevelser.

Hej, er trygt og inkluderende.

Hej, gør bare en kæmpe forskel.

Det er præcis det, vi arbejder på i Hej Fonden. At gøre en forskel, når det kommer til at skabe trygge fælleskaber. Og kæmpe alt, hvad vi kan, mod mobning i håndbold.

Vi siger ganske enkelt farvel til mobning og hej til sammenhold.
Det er vores mantra. Og hvem er vi så? Os, der tror, at vi kan gøre en forskel.
Os, der vil give alt for, at vi lykkes.

Bag Hej Fonden står de tre håndboldlandsholdsspillere
Mie Højlund, Mathias Gidsel og Mikkel Hansen.

Vi kender alle tre betydningen af sammenhold. Vi ved, at plads til forskellighed gør alle stærkere. Vi ved, hvad det betyder, når man giver andre et skulderklap og selv får en hånd. Og vi har også gennem vores ungdom oplevet, hvad det vil sige, når man ikke er en del af holdet - eller holdes helt udenfor.

Derfor står vi sammen mod mobning - og vi står på en stærk platform. Vi brænder for det, vi gør. Og vi brænder igennem med det, vi siger.

Så nu siger vi Hej!

Hej til godt kammeratskab. Hej til sammenhold. Hej til fælleskab, hvor alle kan føle sig trygge. Så trygge, at man tør sige, hvad man føler - og så modige, at man står op for dem, der har brug for det. Fordi gode kammerater tager ansvar. Gode kammerater hjælper de andre. Gode kammerater ved, at sammenhold gør den enkelte stærkere. Og omvendt. Man behøver slet ikke være superhelt eller sportsstjerne - man skal bare sige hej.

Hej Fonden arrangerer egne Håndbold Camps, vi besøger håndboldklubber over hele Danmark og er til stede ved så mange stævner, som overhovedet muligt.

Vi sætter ikke bare fokus på mobning, men arbejder med løsninger og værktøjer til, hvordan børn og unge bliver bedre til at hjælpe hinanden. Vores mål er at skabe trygge frirum, flere succesoplevelser og stærkere sammenhold. For alle.

Det er det håndbold kan, og det begynder med et Hej.