ANTIBULLI

De 4 kerneværdier

Tolerance

Alle behandler hinanden ligeværdigt og ser hinandens forskelligheder som en styrke.

Respekt

Alle respekterer og tager hensyn til hinanden, så der er plads til alles væremåder.

Omsorg

Alle interesserer sig for hinanden og hjælper hinanden.

Mod

Alle tør at sige fra og reagerer, hvis andre bliver behandlet uretfærdigt.

Hvad er Antibulli Håndbold?

Antibulli Håndbold er et antimobberedskab til trænere, der består af råd og øvelser til træning af U11 og U13 årgange. Disse er dannet på baggrund af viden om børns trivsel samt viden fra håndboldverden.

Grundtanken er, at man gennem et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber kan forebygge og reducere eksklusion og mobning.

Formålet med Antibulli Håndbold er at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være – uanset hvor god man er til sin sport.

Hele vores træningsfilosofi bygger på Antibulli Håndbold, hvorfor vores camps og klubbesøg tager udgangspunkt i disse værdier og retningslinjer.

Hvem står bag Antibulli Håndbold?

Antibulli Håndbold blev etableret i 2016 som et samarbejde mellem Hej Fonden (dengang MH24 - Mikkel Mod Mobning) og Mary Fonden, hvor H.M. Dronning Mary og Mikkel stod i spidsen for projektet.

Antibulli Håndbold er derudover udviklet i samarbejde med Red Barnet, TrygFonden og fem pilotklubber – Ry Håndbold, KLG Håndbold, FIF Håndbold, Køge Håndbold og Silkeborg IF Håndbold.

I dag bliver Antibulli Håndbold anvendt i klubber landet over, og vi arbejder fortsat på at udbrede redskaberne yderligere.

Antibulli har sin egen hjemmeside, hvor du kan se alle de fællesskabsfremmende øvelser illustreret og forklaret. Se den her: https://antibulli.dk/haandbold/

Antibulli Håndbold Prisen

Hvert år hylder Hej Fonden en håndboldklub, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme fællesskab og forebygge mobning.

Takket være vores samarbejdspartnere kan vi uddele en pris på 20.000 kroner til en børneafdeling i en klub, der tager et stort ansvar for at styrke trivslen på de enkelte hold og på tværs af årgange.

Sådan nominerer du en klub til Antibulli Håndbold Prisen

Du nominerer en klub ved at beskrive, hvordan I arbejder med fællesskab og sammenhold i jeres børneafdeling. Kom gerne med konkrete eksempler (maks. to A4-sider). Send evt. en video eller billeder fra jeres arbejde med fællesskab og trivsel.

Trænere, spillere, klubledelsen og forældre kan indstille klubbens børneafdeling til prisen.

Send jeres ansøgning til:

Skriv i emnefeltet: ”Antibulli Håndbold Prisen + årstal + klubnavn”.

Ansøgningsfrist til Antibulli Håndbold Prisen 2023/2024: 1. august 2024.