Skip to main content

Denne sommer afholder vi to Hej Camps på Sjælland.

Synes du, at håndbold, kammeratskab og sammenhold er det fedeste? Og har du lyst til at lære af nogle af de dygtigste inden for håndboldverdenen?

Så skal du med på en af sommerens Hej Camps.

Nu kan vi endelig løfte sløret for, at vi afholder to Hej Camps i Ringsted Hallerne denne sommer, som kommer til at løbe af stablen den 17. og 18. juni for U11 og U13 piger og drenge.

Vores Hej Camps handler om at samles omkring håndbold samtidig med, at vi sætter fokus på sammenhold, fællesskab og venskab. Du kan lære en masse tricks både på og uden for banen af vores ambassadører, dygtige håndboldtrænere og frivillige. Sammen siger vi hej til trivsel og farvel til mobning.

Mens Mikkel Hansen har været vært for mange camps, og Mie Højlund har deltaget i en tidligere, er Sommerens Hej Camps Mathias Gidsels første som ambassadør i Hej Fonden, og han kan næsten ikke vente.

”Jeg glæder mig til nogle dage fyldt med en masse håndbold og glade ansigter. Nogle dage hvor vi skal kombinere leg med bolden og få en masse nye venskaber”, siger Mathias Gidsel.

Det koster 600 kroner pr. barn at deltage. Her kan de se, hvad en Hej Camp indeholder.

Det er et begrænset antal pladser på hver camp, og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet.

Følg et af de to links herunder og tilmed jer en god dag med fokus på kammeratskab, håndbold og fællesskab.

Camp d. 17. juni: https://www.dgi.dk/haandbold/arrangementer/202317656003

Camp d. 18. juni: https://www.dgi.dk/haandbold/arrangementer/202317656004

Vi glæder os til at sige hej til jer alle.