HEJ CAMPS

Vores Hej Camp handler om at samles omkring håndbold, samtidig med at vi sætter fokus på sammenhold, fællesskab på og uden for banen samt forebyggelse af mobning.

Vores tre ambassadører Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Mie Højlund vil skiftevis og nogle gange sammen være værter på vores camps. Vi lover en sjov og lærerig dag med oplevelser, deltagerne kan glædes over længe.

Hvem kan deltage?

Hej Camp er for børn, der spiller U11 og U13 håndbold. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet gennem et link, som vi offentliggør på vores kanaler.

Hvad koster det?

Det koster 600 kroner pr. barn at deltage i Hej Camp. Prisen inkluderer et sæt Hej-tøj fra Mizuno, håndboldtræning af vores ambassadører og dygtige trænere, frokost, forældreforedrag, Q&A samt autografer og billeder.

Næste Camp

Dato for næste Hej Camp er endnu ikke fastlagt. Hold øje med vores hjemmeside og følg os på sociale medier for at få de seneste opdateringer og nyheder om kommende camps.

Tilmelding

Næste Hej Camp

Dato for næste camp er endnu ikke fastlagt. Vi offentliggør et tillmeldingslink, så snart vi har fastsat en dato.

2024

Det sker på Hej Camp

3 træninger

Vores Hej Camp består af tre træningspas. To af træningerne foregår med bolde i hallen, mens den sidste tager udgangspunkt i Antibulli Håndbold øvelser.

Samtale i mindre grupper

Deltagerne bliver opdelt i små grupper, hvor de taler om forskellige begreber relateret til trivsel og håndbold. Vores ambassadører vil ligeledes dele deres personlige erfaringer og refleksioner over emnerne.

Forældre foredrag

Vi tilbyder forældrene et foredrag om trivsel, mobning samt forældrenes rolle i foreningslivet, imens børnene spiser frokost.

Billeder & autografer

Hej Camps startes og afsluttes med billeder og autografer fra vores ambassadører.