Skip to main content

Den fynske håndboldklub, Højby Håndbold, løber med Antibulli Håndbold Prisen 2022/2023, der uddeles af Hej Fonden.

Hvert år hylder Hej Fonden en håndboldklub, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme fællesskab og forebygge mobning i en børneafdeling.

Det gør de ved at uddele Antibulli Håndbold Prisen.

”Hej Fonden har igen i år modtaget en række flotte ansøgninger fra håndboldforeninger, der lægger vægt på, at alle børn trives i deres håndboldklub, uanset hvilke ambitioner og hvilket niveau spillerne har”, fortæller Claus Dalgaard-Hansen, der er bestyrelsesmedlem og sportsansvarlig i Hej Fonden.

I et stærkt ansøgerfelt er det i år Højby Håndbold, der kan lade sig hylde som vinder af antimobbe-prisen.

Claus Dalgaard-Hansen forklarer, at de vinder prisen, fordi de sikrer, at der er mange trænere omkring holdene. De er tydelige i deres værdier i forhold til, hvordan man behandler hinanden. De har et højt aktivitetsniveau, hvor børnene på tværs af alder og køn får nogle stærke oplevelser sammen. Oplevelser der uden tvivl sætter gode varige spor i alle børnene. Samtidig har de oplevet stor medlemsfremgang i de seneste år.

De fik overrakt prisen af ambassadør Mie Højlund foran en masse klappende mennesker til Super Cup-arrangementet i Randers.

Udover prisen vinder Højby Håndbold en check på 20.000 kroner til fællesskabsfremmende aktiviteter takket være Hej Fondens samarbejdspartnere fra Grundfos Fonden og Spar Nord Fonden.