HOLDET BAG

Frivillige

Louise Lyk

Søborg

Jeg er frivillig i Hej Fonden for at støtte op om det arbejde, som foreningen gør for at bekæmpe mobning og samtidig skabe det gode sammenhold på og udenfor håndboldbanen. Derudover har vi et dejligt fællesskab mellem de frivillige.

Janne Lind Thomsen

Allerød

Jeg vil gerne bidrage til at skabe et godt idrætsmiljø for børn og unge. Arbejdet i Hej Fonden betyder meget for mig, da jeg kan se, at det skaber glæde hos de børn, der deltager i vores arrangementer.

Pernille Skov Nielsen

Århus

Håndbold har gennem hele mit liv givet mig utallige gode oplevelser. Som frivillig får jeg muligheden for at sætte fokus på, hvor vigtigt det er for vores trivsel at dyrke fællesskabet og de gode oplevelser gennem sporten, som altid har betydet meget for mig.

Malene Nielsen

Vordingborg

Ingen er mere end andre - og ingen skal mobbes eller holdes udenfor. Ved at sætte fokus på, hvad der skaber god trivsel i klubberne, kan vi forhåbentlig hjælpe børnene til at tage det med videre i livet.

Sascha Nielsen

Vordingborg

Jeg har selv været deltager på en camp, og det var fantastisk. Det er en fed mulighed at være en del af Hej-fællesskab og møde en masse dejlige børn. Det er vigtigt for mig at skabe en lige så god stemning, som jeg selv modtog.

Kenneth Nielsen

Vordingborg

Der er for mange, der stopper til sport på grund af mobning. Vi er nødt til at legaliserer, at man godt må sige stop, for det er vigtigt, at der er nogle, som tør at sige fra. Kan jeg med min frivillighed få bare en til at sige stop, så er vi nået langt.

Flemming Hansen

Helsingør

Jeg er stolt af, at min søn bruger sin status og tid på noget så vigtigt som trivsel i et fællesskab, og derfor deltager jeg også som frivillig i foreningen. Håndbold har givet mig så mange uforglemmelige oplevelser, og det samme skal børn have i dag.

Helle Hansen

Helsingør

Som tidligere skoleleder synes jeg, at det er et rigtig vigtigt budskab at støtte op om både i sport og i det øvrige samfund. Man bliver derudover utrolig glad for at se børnene glæde på Hej Camps.

Sanne Kallehauge

Bjerringbro

Jeg vil gøre mit for at støtte op om sagen og sprede det gode budskab. Jeg tager ofte hele familien med til mine gøremål som frivillig, da jeg selv har unge teenagere i huset, og de ved, hvad andre unge føler og tænker.

Mads Buhl Nielsen

Aarhus

Jeg synes, at sagen og kampen mod mobning er meget relevant og vigtig. Jeg ønsker at bidrage og give noget videre til de unge mennesker. Samtidig er værdierne i Hej Fonden meget lig mine egne.

Peter Larsson

Virum

Jeg er så heldig at være vokset op med foreningslivet, og både som spiller og frivilligleder har jeg oplevet gevinsten af at have en sund klubkultur. Derfor ligger det mig nært også at give tilbage til unge håndboldspiller.

Didde Kallehauge

Bjerringbro

Jeg synes, at alle skal have det godt – både på og uden for banen. Jeg kan også godt lide at hjælpe andre og give noget tilbage til den sportsgren, som jeg elsker allermest, og som jeg stadig går til.

Benny Kallehauge

Bjerringbro

Jeg syntes, at det er en rigtig vigtig sag, og jeg vil gerne gøre mit til, at sport udgør et frirum for unge.

Line Dølby

Glyngøre

Alt for mange børn bliver mobbet, og håndbold skal være sjovt og for alle. Derfor vil jeg bidrage til at mindske mobning.

Rune Kallehauge

Bjerringbro

Jeg er frivillig, fordi det er superhyggeligt at træne med børnene og lære dem at kende. Derudover er Hej-fællesskabet meget unikt, inkluderende, givende og omfavnende.

Johanne Petersen

Nyborg

Jeg er frivillig for at give nogle af de gode oplevelser tilbage til håndbolden. Jeg havde gode oplevelser som spiller som barn, og det vil jeg gerne give tilbage, fordi fællesskab er grundstenen i holdsport.

Vil du være frivillig?

Medarbejdere

Josephine Touray

Direktør

josephinetouray@hejfonden.dk

Mie Hansen

Kommunikationsmedarbejder

miehansen@hejfonden.dk

Bestyrelsen

Mikkel Hansen

Bestyrelsesformand

Claus Flensborg

Næstformand

Mathias Gidsel

Bestyrelsesmedlem

Mie Højlund

Bestyrelsesmedlem

Mette Mernø Hans Jakobsen

Juridisk rådgivning

Martin Skram

Kommunikation og marketing

Louise Lyk

Frivilligansvarlig

Ambassadører

Mikkel Hansen

Aalborg Håndbold

Jeg vil være ærlig og erkende, at jeg også har mobbet andre – uden at være klar over det. Nu vil jeg prøve at forklare unge mennesker, hvad det gør ved andre, når man behandler dem mindre godt.

Vi skal alle være bevidste om vores roller og ansvar overfor hinanden – et velfungerende fællesskab skaber ikke sig selv.

Mathias Gidsel

Füsche Berlin

Da Mikkel første gange rakte ud og spurgte, om jeg ville være en del af foreningen, var jeg ikke i tvivl.

Vi har alle oplevet mobning, at blive drillet eller noget helt tredje, så at jeg kan være med til at sætte fokus på de problemer, som vi alle støder ind i i vores liv, giver så meget mening for mig.

Mie Højlund

Odense Håndbold

Det er rigtig vigtigt, at vi får bragt opmærksomhed på emnet mobning, så det i fremtiden ikke i lige så høj grad er tabubelagt. Det skal aldrig være forbudt at snakke om.

Jeg drømmer om at kunne få bredt budskabet om, at sport skal være et frirum. Her skal der være plads til at slippe alle hverdagens bekymringer.